Info/bokning

* Mobilversionen av webbsidan saknar en del Information + Galleri

Info & Bokning ..

 

Vi är ett Party, Cover Rockband från Örebro .. som passar bäst där du vill att dina gäster ska gå hem hesa och svettiga med ett leende på läpparna efter en minnesvärd kväll. Vi kör en rockig show med publiken i fokus.. Nya som äldre låtar står alltid på spellistan, en bra partystämning med allsång är oundvikligt.

 

Men.. vi vill poängtera att vi INTE är ett trubadurband eller spelar mingel och lunch musik.. Det ska vara drag, fest, dans och glada tillrop. Efter överenskommelse så kan sångerskan och gitarristen framföra några visor i samband vid t.ex, ett bröllop, för att senare på kvällen rocka loss med hela bandet. Vi är öppna för era ideér och önskemål ”i den mån vi kan och tror att det funkar”, allt är en kostnad och tidsfråga.

 

Cöverheads är 4 personer på scenen. Beräknad scenyta: 6 x 4 meter (gärna större). Det bör finnas en tydlig skillnad på vad som är scen och vad som är dansgolv. Är ”scenen” utomhus så måste det finnas ett täckande tak i händelse av regn. Cöverheads ljudanläggning är lämplig för spelningar från 50 – 200 personer.

 

Vi anpassar musiken kring vem/vad eller vilken scen vi ska beträda, företagsarrangemang, krog/pub spelningar likväl som privata fester, bröllop, födelsedagsparty etc.. Speltiderna en normal kväll brukar vanligtvis ligga runt 2 x 50 minuter, eller om andra önskemål finns från arrangören. Vi brukar också bestämma en "slut tid" med arrangören, med detta menas att vi slutar att spela vid överenskommen tid, oavsett om t.ex: middagen, bröllopet etc.. dragit ut på tiden så att Cöverheads inte hinner spela 2 x 50 min.

 

 

 

TIPS!

Planera era festligheter väl innan ni bokar oss.. Ni bör ha en klar bild över hur ni vill att er festkväll ska se ut. Och vi vill gärna veta vad för typ av lokal vi ska spela i och hur långt vi har dit, vilket datum, samt ungefär hur många som kommer för att sjunga och dansa med oss.. Ni kan naturligtvis redan tidigt i planeringen få en "ungefärlig" prisuppgift från oss innan ni bokat lokal, datum etc..

 

Preliminärboka!

För mer information och prisuppgifter. Ju tidigare du hör av dig desto större chans att vi är lediga på ditt datum.

 

 

Skicka gärna dina frågor via vår kontakt-sida här: KONTAKT

Eller på Mail: kontakt@coverheads.se

 

*Glöm inte bort! Att lämna ditt telefonnummer för en mer personlig och bra kontakt!